cadourioptime.ro

Tricouri cu mesaje amuzante, tricouri imprimate, mesaje pe tricouri, tricouri personalizate

Offer

Barbatii care stiu ca viata este ca o scena de stand-up si profita din plin de atentia publicului, barbatii care stiu ca un mesaj pe tricou cu iz amuzant poate sa fie o maniera usoara de a incepe o conversatie spumoasa, dar si barbatii care transforma orice zi in noi modalitati de buna-dispozitie vor prefera inspiratele noastre tricouri barbatesti mesaj funny.

Fie ca esti lider in grupul tau si alegi sa porti un tricou caricatura personalizat Sef de trib, ca te simti F**ing awesome sau ca ai o continua nevoie de viteza, in colectia noastra de tricouri cu mesaje amuzante, vei gasi acel imprimeu care sa te inspire, sa te reprezinte, sa te faca sa te simti TU.

Tinutele smart casual domina de ceva ani podiumurile stradale si party-urile si tocmai de aceea o colectie de tricouri imprimate se impune a fi prezenta in orice gareroba urbana.

Inspiratele noastre mesaje pe tricouri sunt inspirate din viata de zi cu zi si o prezinta intr-o maniera grafica la care se adauga un plus de simt al unorului. Uneori  cu tente ironice, alte ori cu jocuri de cuvinte pline de substraturi, frumoasele noastre tricouri barbatesti mesaj funny pot imbraca orice atitudine si pot face sa se simta confortabil orice silueta.

Ne bazam intreaga afacere pe calitate si creativitate, ne uitam la tine si ne gandim ce ti-ai putea dori si transpunem in tricouri personalizate si tocmai de aceea, credem ca intreaga noastra colectie de tricouri imprimate te reperezinta. 

Tata, iubit, sofer, profesor, student, tanar, adult, copil sau bunic, cu siguranta te vei regasi in inspiratele noastre mesaje pe trcouri.

Afişare 1 - 12 din 85 (8 pagini)