cadourioptime.ro

Despre noi

Cine suntem? Este simplu! O echipa tanara, captivanta, care permite oamenilor sa isi personalizeze tricourile in orice mod isi doresc si ofera companiilor modalitati multiple de realizare a materialelor promotionale de cea mai buna calitate.
Tricourile sunt un simbol universal al modei casual – stil ce capata din ce in ce mai multa amploare la nivel global, in toate clasele sociale si in cat mai multe contexte, evolutie ce se dezvolta de mai bine de un deceniu – atat pentru femei cat si pentru barbati. 
Tricourile sunt mai mult decat o piesa clasica de moda casual, sunt o panza ideala pentru artisti si antreprenori, sunt o forma de expresie si exprimare a creativitatii si originalitatii. Din acest motiv, realizarea imprimeurilor originale, care pot cuprinde o arie foarte larga – texte, logo-uri, imagini 3D, de tip souvenir, mesaje haioase sau cu impact social, reprezinta punctul de interes al afacerii noastre si ne asiguram ca toti clientii nostri se vor bucura de produse de cea mai inalta calitate. 
De ce credem ca suntem cea mai buna alegere pentru tine? Si de data aceasta raspunsul este unul simplu: realizam tricouri personalizate si obiecte decorative si promotionale personalizate pentru care tehnologia de ultima generatie, imaginatia si capacitatea de inovare sunt puse sa lucreze impreuna.
Prin folosirea inteligenta a tehnologiei de ultima generatie, valorificam puterea de imprimare fotografica a imprimantelor pentru a permite tiparirea tricourilor personalizate si realizarea unor produse unice. 

Care este punctul forte al ideii noastre?
Imaginati-va posibilitatea de a personaliza in totalitate un tricou. Alegeti-va imaginea, mesajul sau elementul grafic dorit si stabiliti unde doriti sa fie aplicat, pe fata sau spatele tricoului. Aceasta este cea mai puternica si elocventa forma de exprimare prin outfit-ul ales. Nu exista limite in ceea ce puteti comunica. Fanii echipelor de fotbal sau ai artistilor, cei care vor sa transmita um mesaj cu impact social, cei care vor sa isi construiasca un suvenir unic, toti vor gasi indeplinirea acestor dorinte intr-un singur loc – cadourioptime.ro.
Si pentru ca Optim Combo, prin insasi denumirea sa reprezinta combinatia optima de elemente menite sa garanteze satisfactia clientilor, ne adresam si firmelor care isi doresc demararea sau continuarea unei campanii de marketing prin intermediul obiectelor personalizate de tipul: cani imprimate, USB stick-uri personalizate, mape din policarbonat sau plastic personalizare, huse de telefon sau tablete personalizare, huse de iPad, laptop personalizate, pixuri, brelocuri si alte obiecte de uz personal sau de birotica realizate din materiale precum plastic, ceramica, policarbonat sau materiale textile.
In acelasi timp, Optim Combo - cadourioptime.ro- se adreseaza resselerilor, magazinelor si lanturilor de magazine care vor sa introduca in portofoliul de produse tricouri sau cani imprimate, brelocuri si alte obiecte cu tenta unica.