cadourioptime.ro

Sacose reutilizabile imprimate, sacose din bumbac reutilizabile


Sacose reutilizabile imprimate, sacose din bumbac reutilizabile

Offer

Lupta noastra, a tuturor de a ajuta planeta prin eliminarea surplusului de plastic ce domina apele, padurile si orasele incepe intotdeauna cu un gest mic, dar foarte insemnat. De aceea, iti propunem sa faci un gest mic, dar cu mare insemnatate, iti prezentam frumoasele noastre sacose din bumbac personalizate.

Cu design propus de noi sau la alegerea ta, cu posibilitati multiple de utilizare si super trendy, colectia noastra de sacose reutilizabile imprimate sunt alegerea care te va promova direct in grupul celor care stiu sa iubeasca natura si o dovedesc in fiecare zi, prin alegeri corecte, intelepte, in acord cu mediul.

Apeland la noi pentru a-ti achizitiona sacose din bumbac reutilizabile, vei putea sa iti creezi adevarate colectii de tinute complete, solicitandu-ne sa iti imprimam atat un tricou, cat si o sacosa cu acelasi design.

Cum poti alege o sacosa din bumbac personalizata asortata perfect cu un tricou personalizat?

Nimic mai simplu! Daca ai gasit un design de tricou imprimat pe care nu l-ai regasit si transpus pe o sacosa reutilizabila, ne trimiti un mesaj si in cel mai scurt timp, dorinta ta se va transforma in realitate. De asemenea, este posibil ca in lista noastra de sacose cu mesaj sa gasesti un design pe care nu l-am transpus pe un tricou din bumbac. In aceeasi maniera simpla, ne trimiti un mesaj si iti vom trimite, in maximum 48 de ore, cele doua produse personalizate!

Afişare 1 - 12 din 19 (2 pagini)